Desszert ital gesztenyéből
Recept nyomtatása
Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
liter
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
liter
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Desszert ital gesztenyéből
Recept nyomtatása
Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
liter
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
liter
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Hozzávalók
150
g
sült gesztenye
40
g
kesudió
vagy földimandula
50
g
kókuszreszelék
1,5
cm
vanília
2-3
evőkanál
eritrit
só
késhegynyi ízlés szerint
rumaroma
ízlés szerint
Mennyiség:
liter
Elkészítés
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk”, “five grain”
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.