Fogás | magyar leves |
Előkészítés | 20 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 300 g sárgarépa (apróra kockázva)
- 50 g fehérrépa (apróra kockázva)
- 250 g vörösbab (konzerv)
- 50 g vöröshagyma
- 20 g tv paprika
- 50 g paradicsom
- 40 g zellergumó
- 10 g só
- 1 csipetnyi bors
- 3-4 csepp folyékony füst
- 1 mokkáskanál ételízesítő (opcionális)
- víz a maximum jelzésig
Rántás hozzávalói
- 20 g liszt
- 8 g pirospaprika
- 2 gerezd fokhagyma
Hozzávalók
Rántás hozzávalói
|
Elkészítés
- A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
- A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Soup&Stew vagy a Chunky soup programot.