Aszalt szilvás sütőtök krémleves
Recept nyomtatása
Aszalt szilvás sütőtök krémleves
Mennyei sütőtök adja az alapját ennek az ízletes levesnek, amit aszalt szilvával tettünk még izgalmasabbá. Fogyasztható előételként, de akár desszertként is megállja a helyét.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tököt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk (akár meg is lehet sütni, így kicsit aromásabb).
  2. Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  3. A hozzávalókat összeturmixoljuk a Blend, vagy a Juice funkcióval, majd elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
  4. A leves ízlés szerint gazdagítható fűszerekkel: ánizs, fahéj, szegfűszeg, gyömbér.
Megjegyzés

Te is szeretnél ilyen finom krémlevest főzni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek