olívaolaj

A krémlevesek ízének, állagának javításához olívaolajat használhatunk. Leveseknél, szószóknál igen ízletes, viszont tejhelyettesítő italok készítéséhez nem javasoljuk markáns ízvilága miatt.

A tejpótlókhoz semleges ízű étolajat adunk, általa lesz az tejhelyettesítő lágy, krémes, nem beszélve arról, hogy a beltartalmi értékek is növekednek az olaj által.

https://www.vegital.hu/olajessimo

Sütőtök krémleves

Az őszi időszak egyik közkedvelt alapanyaga a sütőtök. Sokféleképpen lehet felhasználni, megsüthetjük önmagában, de készülhet belőle leves, ital vagy akár desszert is.
Ebben a receptben krémlevest készítettünk belőle.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső