Vaníliás mazsolás zab ital
Mennyei desszert ital, ami a zabnak köszönhetően igazán krémes. A vanília és a mazsola ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Hidegen és melegen egyaránt ízletes.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 40 g zab
- 36 g kókuszreszelék
- 40 g eritrit
- 50 g mazsola (ízlés szerint változtatható a mennyiség)
- 0,5 db vaníliarúd (kis darabokra vágva)
- 1 evőkanál Olajessimo
- 1 csipetnyi himalája só
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
-
Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
-
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.