Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nyomtatás
Vaníliás mazsolás zab ital
Mennyei desszert ital, ami a zabnak köszönhetően igazán krémes. A vanília és a mazsola ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Hidegen és melegen egyaránt ízletes.
Elkészítési idő
5
minutes
Főzési idő
30
minutes
Összes idő
35
minutes
Mennyiség/űrtartalom
1.3
l
Alapanyagok
40
g
zab
36
g
kókuszreszelék
40
g
eritrit
50
g
mazsola
(ízlés szerint változtatható a mennyiség)
0,5
db
vaníliarúd
(kis darabokra vágva)
1
evőkanál
Olajessimo
1
csipetnyi
himalája só
víz
a maximum jelzésig
Így készítsd!
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.