Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Vaníliás mazsolás zab ital
Mennyei desszert ital, ami a zabnak köszönhetően igazán krémes. A vanília és a mazsola ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Hidegen és melegen egyaránt ízletes.
Prep Time
5
minutes
minutes
Cook Time
30
minutes
minutes
Total Time
35
minutes
minutes
Servings
1.3
l
Ingredients
40
g
zab
36
g
kókuszreszelék
40
g
eritrit
50
g
mazsola
(ízlés szerint változtatható a mennyiség)
0,5
db
vaníliarúd
(kis darabokra vágva)
1
evőkanál
Olajessimo
1
csipetnyi
himalája só
víz
a maximum jelzésig
Instructions
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.