A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek.
Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter
Hozzávalók
- 400 g eper ha nincs friss a mélyhűtött is jó
- 0,5 mokkáskanál só csipetnyi
- 3 evőkanál eritrit
- víz a minimum maximum jelzés közé
- 2 dl növényi "tejszín"
- 2 evőkanál pudingpor
Így készítsd!
- A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
- 2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.
További információk
B. Szilvia receptje