Go Back
+ servings
Print

"Tejszínes" eperleves

A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

  • 400 g eper ha nincs friss a mélyhűtött is jó
  • 0,5 mokkáskanál csipetnyi
  • 3 evőkanál eritrit
  • víz a minimum maximum jelzés közé
  • 2 dl növényi "tejszín"
  • 2 evőkanál pudingpor

Instructions

  • A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
  • 2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.

Notes

B. Szilvia receptje