Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
"Tejszínes" eperleves
A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Prep Time
10
minutes
minutes
Cook Time
35
minutes
minutes
Total Time
45
minutes
minutes
Servings
1.3
liter
Ingredients
400
g
eper
ha nincs friss a mélyhűtött is jó
0,5
mokkáskanál
só
csipetnyi
3
evőkanál
eritrit
víz
a minimum maximum jelzés közé
2
dl
növényi "tejszín"
2
evőkanál
pudingpor
Instructions
A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.
Notes
B. Szilvia receptje