Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nyomtatás
"Tejszínes" eperleves
A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Elkészítési idő
10
minutes
Főzési idő
35
minutes
Összes idő
45
minutes
Mennyiség/űrtartalom
1.3
liter
Alapanyagok
400
g
eper
ha nincs friss a mélyhűtött is jó
0,5
mokkáskanál
só
csipetnyi
3
evőkanál
eritrit
víz
a minimum maximum jelzés közé
2
dl
növényi "tejszín"
2
evőkanál
pudingpor
Így készítsd!
A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.
Jegyzetek
B. Szilvia receptje