Tárkonyos csirkeraguleves

A levesek, - megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, - nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy - az elfogyasztott mennyiségtől függően - a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik. Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.
perc10 minutes
perc35 minutes
Összesen 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter

Hozzávalók
 

  • 200 g csirkemell
  • 35 g zöldség
  • 70 g sárgarépa
  • 160 g batáta vagy burgonya
  • 70 g vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál libazsír vagy kókuszolaj
  • 1 kiskanál tárkony
  • bio citrom leve pár csepp
  • 0,5 dl növényi "tejföl"
  • 1 mokkáskanál borsikafű vagy bors
  • ízlés szerint
  • 3 mokkáskanál ételízesítő sómentes
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
  • A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Chunky soup programot. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a Cream soup funkciót.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek