Go Back
+ servings
Nyomtatás

Tárkonyos csirkeraguleves

A levesek, - megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, - nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy - az elfogyasztott mennyiségtől függően - a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik. Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter

Alapanyagok

  • 200 g csirkemell
  • 35 g zöldség
  • 70 g sárgarépa
  • 160 g batáta vagy burgonya
  • 70 g vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál libazsír vagy kókuszolaj
  • 1 kiskanál tárkony
  • bio citrom leve pár csepp
  • 0,5 dl növényi "tejföl"
  • 1 mokkáskanál borsikafű vagy bors
  • ízlés szerint
  • 3 mokkáskanál ételízesítő sómentes
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
  2. A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Chunky soup programot. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a Cream soup funkciót.