Go Back
+ servings
Print

Tárkonyos csirkeraguleves

A levesek, - megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, - nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy - az elfogyasztott mennyiségtől függően - a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik. Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

  • 200 g csirkemell
  • 35 g zöldség
  • 70 g sárgarépa
  • 160 g batáta vagy burgonya
  • 70 g vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál libazsír vagy kókuszolaj
  • 1 kiskanál tárkony
  • bio citrom leve pár csepp
  • 0,5 dl növényi "tejföl"
  • 1 mokkáskanál borsikafű vagy bors
  • ízlés szerint
  • 3 mokkáskanál ételízesítő sómentes
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
  • A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Chunky soup programot. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a Cream soup funkciót.