A levesek, - megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, - nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy - az elfogyasztott mennyiségtől függően - a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik.
Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő35minutes
Összes idő45minutes
Mennyiség/űrtartalom1.3liter
Alapanyagok
200gcsirkemell
35gzöldség
70gsárgarépa
160gbatátavagy burgonya
70gvöröshagyma
1gerezdfokhagyma
1evőkanállibazsírvagy kókuszolaj
1kiskanáltárkony
bio citrom levepár csepp
0,5dlnövényi "tejföl"
1mokkáskanálborsikafűvagy bors
sóízlés szerint
3mokkáskanálételízesítősómentes
víza maximum jelzésig
Így készítsd!
A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Chunky soup programot. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a Cream soup funkciót.