Sütőtökös batáta krémleves
Egy finom leves, amit gyorsan el tudunk készíteni, átmelegít a hideg napokon, és ünnepi levesnek sem utolsó.
A sütőtök és édesburgonya egész évben elérhető és magas vitamin tartalommal rendelkeznek.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
Alapanyagok
- 300 g sütőtök
- 200 g batáta
- 1 kisebb vöröshagyma aprítva
- 1 evőkanál Paleolaj
- 1 evőkanál eritrit
- 1 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 100 g totu krém extra
- húsleves alaplé vagy zöldséglé a maximum jelzésig
- 3 evőkanál narancslé
Így készítsd!
-
A batátát és a sütőtököt megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
-
A hagymát apróra aprítjuk, majd az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
-
Felöntjük a minimum jelzésig a húsleves alaplével.
-
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
-
Az elkészített krémlevest narancslével ízesítjük. ToTu krém extrával díszítve tálaljuk.
Jegyzetek
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)