Sütőtökös batáta krémleves

Sütőtökös batáta krémleves

Egy finom leves, amit gyorsan el tudunk készíteni, átmelegít a hideg napokon, és ünnepi levesnek sem utolsó. A sütőtök és édesburgonya egész évben elérhető és magas vitamin tartalommal rendelkeznek.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 300 g sütőtök
  • 200 g batáta
  • 1 kisebb vöröshagyma aprítva
  • 1 evőkanál Paleolaj
  • 1 evőkanál eritrit
  • 1 teáskanál
  • bors ízlés szerint
  • 100 g totu krém extra
  • húsleves alaplé vagy zöldséglé a maximum jelzésig
  • 3 evőkanál narancslé

Így készítsd!

  1. A batátát és a sütőtököt megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
  2. A hagymát apróra aprítjuk, majd az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
  3. Felöntjük a minimum jelzésig a húsleves alaplével.
  4. Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  5. Az elkészített krémlevest narancslével ízesítjük. ToTu krém extrával díszítve tálaljuk.

Jegyzetek

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek