Nyomtatás
Sütőtökös batáta krémleves
Egy finom leves, amit gyorsan el tudunk készíteni, átmelegít a hideg napokon, és ünnepi levesnek sem utolsó.
A sütőtök és édesburgonya egész évben elérhető és magas vitamin tartalommal rendelkeznek.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
300
g
sütőtök
200
g
batáta
1
kisebb
vöröshagyma
aprítva
1
evőkanál
Paleolaj
1
evőkanál
eritrit
1
teáskanál
só
bors
ízlés szerint
100
g
totu krém extra
húsleves alaplé
vagy zöldséglé a maximum jelzésig
3
evőkanál
narancslé
A batátát és a sütőtököt megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
A hagymát apróra aprítjuk, majd az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
Felöntjük a minimum jelzésig a húsleves alaplével.
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
Az elkészített krémlevest narancslével ízesítjük. ToTu krém extrával díszítve tálaljuk.
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)