Go Back
+ servings
Print

Sütőtökös batáta krémleves

Egy finom leves, amit gyorsan el tudunk készíteni, átmelegít a hideg napokon, és ünnepi levesnek sem utolsó. A sütőtök és édesburgonya egész évben elérhető és magas vitamin tartalommal rendelkeznek.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.8 liter

Ingredients

  • 300 g sütőtök
  • 200 g batáta
  • 1 kisebb vöröshagyma aprítva
  • 1 evőkanál Paleolaj
  • 1 evőkanál eritrit
  • 1 teáskanál
  • bors ízlés szerint
  • 100 g totu krém extra
  • húsleves alaplé vagy zöldséglé a maximum jelzésig
  • 3 evőkanál narancslé

Instructions

  • A batátát és a sütőtököt megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
  • A hagymát apróra aprítjuk, majd az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
  • Felöntjük a minimum jelzésig a húsleves alaplével.
  • Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  • Az elkészített krémlevest narancslével ízesítjük. ToTu krém extrával díszítve tálaljuk.

Notes

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)