Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 30 minutes minutes
Összesen 40 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 liter
Hozzávalók
- 400 g alma
- 250 g sütőtök
- 0,5 mokkáskanál só
- 1 mokkáskanál fahéj
- 1 csipetnyi szegfűszeg
- 1 csipetnyi kardamon
- 10 g vaníliás eritrit/ cukor
- 30 g eritrit/ cukor
- 1 dl növényi tejszínhelyettesítő
- víz a maximum jelzésig
- 1 evőkanál méz (utólag adjuk hozzá)
Így készítsd!
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Smooth Soup programot.
- Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.