Sütőtökös almaleves

Sütőtökös almaleves

Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 400 g alma
  • 250 g sütőtök
  • 0,5 mokkáskanál
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 1 csipetnyi szegfűszeg
  • 1 csipetnyi kardamon
  • 10 g vaníliás eritrit/ cukor
  • 30 g eritrit/ cukor
  • 1 dl növényi tejszínhelyettesítő
  • víz a maximum jelzésig
  • 1 evőkanál méz (utólag adjuk hozzá)

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  3. Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek