Sütőtökös almaleves
Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
Alapanyagok
- 400 g alma
- 250 g sütőtök
- 0,5 mokkáskanál só
- 1 mokkáskanál fahéj
- 1 csipetnyi szegfűszeg
- 1 csipetnyi kardamon
- 10 g vaníliás eritrit/ cukor
- 30 g eritrit/ cukor
- 1 dl növényi tejszínhelyettesítő
- víz a maximum jelzésig
- 1 evőkanál méz (utólag adjuk hozzá)
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
-
Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.