Print
Sütőtökös almaleves
Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
Prep Time 10 perc perc
Cook Time 30 perc perc
Total Time 40 perc perc
Servings 1.8 liter
- 400 g alma
- 250 g sütőtök
- 0,5 mokkáskanál só
- 1 mokkáskanál fahéj
- 1 csipetnyi szegfűszeg
- 1 csipetnyi kardamon
- 10 g vaníliás eritrit/ cukor
- 30 g eritrit/ cukor
- 1 dl növényi tejszínhelyettesítő
- víz a maximum jelzésig
- 1 evőkanál méz (utólag adjuk hozzá)
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.