Nyomtatás
Sütőtökös almaleves
Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
-
400
g
alma
-
250
g
sütőtök
-
0,5
mokkáskanál
só
-
1
mokkáskanál
fahéj
-
1
csipetnyi
szegfűszeg
-
1
csipetnyi
kardamon
-
10
g
vaníliás eritrit/ cukor
-
30
g
eritrit/ cukor
-
1
dl
növényi tejszínhelyettesítő
-
víz a maximum jelzésig
-
1
evőkanál
méz
(utólag adjuk hozzá)
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
-
Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.