Go Back
+ servings
Print

Sütőtökös almaleves

Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom.
Prep Time 10 perc
Cook Time 30 perc
Total Time 40 perc
Servings 1.8 liter

Ingredients

  • 400 g alma
  • 250 g sütőtök
  • 0,5 mokkáskanál
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 1 csipetnyi szegfűszeg
  • 1 csipetnyi kardamon
  • 10 g vaníliás eritrit/ cukor
  • 30 g eritrit/ cukor
  • 1 dl növényi tejszínhelyettesítő
  • víz a maximum jelzésig
  • 1 evőkanál méz (utólag adjuk hozzá)

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  • Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.