Répa krémleves

Finom, fűszeres sárgarépa-krémleves, ami bármelyik évszakban jól esik. Akár ebédre, vagy vacsorára tökéletes választás.
perc10 minutes
perc20 minutes
Összesen 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 l

Hozzávalók
 

  • 4 gerezd fokhagyma
  • 150 g vöröshagyma
  • 400 g sárgarépa apróra vágva
  • 1 db leveskocka
  • 1,5 teáskanál füstölt paprika
  • 1 evőkanál élesztőpehely
  • 1 csipetnyi őrölt bors ízlés szerint
  • 1 csipetnyi ízlés szerint
  • 25 g kesudió
  • 0,5 dl citromlé (facsarásnyi)
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A répát és vöröshagymát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk és a maximum jelzésig felöntjük vízzel.
  • Elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
  • A kész levest tálalhatjuk pirított magvakkal, izgalmas levesbetéttel.

További információk

Sz. Éva receptje- téli receptverseny
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek