Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 140 g zab nem zabpehely
- 30 ml Olajessimo
- 60 g eritrit (ízlés szerint változtatható mennyiség)
- 1 kiskanál fahéj (opcionális)
- 1 g himalája só
- víz minimum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Ráillesztjük a gép fejét és először a Fruit Juice vagy Blend programot indítjuk el.
- A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
- A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
- A zabkása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
- Mivel ez egy natúr változat, ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.
Megjegyzés
Te is szeretnél ilyen finom krémkását főzni? Kattints IDE!