Vegán zabpalacsinta


Recept nyomtatása
Zabpalacsinta
A reggeli a legfontosabb étkezés, és mi lehetne jobb módja annak, hogy elindítsuk a napunkat, mint egy adag frissen sütött palacsinta? Egy isteni zabpalacsinta készült zabitallal. A recept a Dizájnkonyha és a Vegital együttműködéséből született.
Mennyiség
Hozzávalók
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A banánt egy villa segítségével alaposan szétnyomkodjuk – segít, ha jó érett banánt használunk.
  2. Hozzáadjuk a sütőport, az édesítőt, a vaníliát és egy kevés zabtejet.
  3. Kikeverjük, majd a liszt egyharmadát hozzáadjuk, simára keverjük.
  4. Ezután megint egy kis liszt, megint egy kis zabtej, amíg csomómentesre nem keverjük.
  5. A végén hozzáadunk még 100 g áfonyát és 50 g málnát is.
  6. Egy serpenyőt felhevítünk, hozzáadunk egy kevés kókuszolajat, majd a palacsintákat közepes hőfokon kb. 5 percig sütjük oldalanként.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek