Zabpalacsinta
Recept nyomtatása
A reggeli a legfontosabb étkezés, és mi lehetne jobb módja annak, hogy elindítsuk a napunkat, mint egy adag frissen sütött palacsinta? Egy isteni zabpalacsinta készült zabitallal. A recept a Dizájnkonyha és a Vegital együttműködéséből született.
Zabpalacsinta
Recept nyomtatása
A reggeli a legfontosabb étkezés, és mi lehetne jobb módja annak, hogy elindítsuk a napunkat, mint egy adag frissen sütött palacsinta? Egy isteni zabpalacsinta készült zabitallal. A recept a Dizájnkonyha és a Vegital együttműködéséből született.
Hozzávalók
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A banánt egy villa segítségével alaposan szétnyomkodjuk – segít, ha jó érett banánt használunk.
  2. Hozzáadjuk a sütőport, az édesítőt, a vaníliát és egy kevés zabtejet.
  3. Kikeverjük, majd a liszt egyharmadát hozzáadjuk, simára keverjük.
  4. Ezután megint egy kis liszt, megint egy kis zabtej, amíg csomómentesre nem keverjük.
  5. A végén hozzáadunk még 100 g áfonyát és 50 g málnát is.
  6. Egy serpenyőt felhevítünk, hozzáadunk egy kevés kókuszolajat, majd a palacsintákat közepes hőfokon kb. 5 percig sütjük oldalanként.