Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 360 ml kókusztej
- 80 g tojássárgája 4 db
- 0,5 db vaníliarúd
- 58 g eritrit vagy cukor
- 36 g kukoricakeményítő
- 30 g kókuszzsír vagy vaj
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Öntsük egy fazékba a kókusztejet, keverjük el benne az eritritet. Adjuk hozzá a tojássárgát és a vaníliarúd kikapart belsejét.
- Tegyük hozzá a keményítőt majd habverővel dolgozzuk teljesen simára.
- Kis lángon, állandóan kevergetve főzzünk egy sűrű krémet.
- Húzzuk le a tűzről, de kavarjuk még egy-két percig, majd adjuk hozzá a kókuszzsírt.
Megjegyzés
S. bettina receptje