“Tejszínes” bazsalikomos leves
Recept nyomtatása
Tápláló leves, mely hidegen és melegen egyaránt finom.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
“Tejszínes” bazsalikomos leves
Recept nyomtatása
Tápláló leves, mely hidegen és melegen egyaránt finom.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. Egy fazékban vizet forralunk.
  2. A paradicsom héját kereszt alakban bemetsszük. A forrásban lévő vízbe dobjuk a paradicsomokat 2 percre.
  3. Ezután lecsepegtetjük, és meghámozzuk, és kockára vágjuk.
  4. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, majd apró kockára vágjuk.
  5. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk, maximum jelzésig felöntjük vízzel
  6. Elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
  7. Ha a program lejárt, a levest reszelt sajttal és friss bazsalikommal tálaljuk. Hidegen melegen nagyon finom!
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)