Sült paprika krémleves
Recept nyomtatása
Téli receptversenyünkre érkezett ez a különleges pikáns leves. A sült paprika és a finom zöldségek összhangja, egy kis csípős jalapeño paprikával.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Sült paprika krémleves
Recept nyomtatása
Téli receptversenyünkre érkezett ez a különleges pikáns leves. A sült paprika és a finom zöldségek összhangja, egy kis csípős jalapeño paprikával.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A paprikát serpenyőben 1 evőkanál olajon 3-4 percig nagy lángon sütjük, majd hozzáadjuk a vékonyra szelt hagymát és ezzel is pirítjuk 2 percig, majd a cukkinit 2 percig, végül a fokhagymát 1 percig.
  2. Ez a művelet sütőben is biztosan elvégezhető, de így gyorsabb.
  3. Ezután az összes többi hozzávalóval együtt a Vegital növényi italkészítőbe tesszük a zöldségeket, majd Smooth programon megfőzzük a levest.
  4. Tálaláskor érdemes kiegészíteni egy kis savanyú ízzel, például ecettel, vagy citromlével, mert tökéletes ízharmóniát teremt a levessel.
Megjegyzés

Sz. Éva receptje- téli receptverseny

Te is szeretnél ilyen finom krémlevest főzni? Kattints IDE!