Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 150 g rókagomba
- 250 g fehér batáta
- 1 db vöröshagyma közepes fej
- 2 evőkanál ghee tisztított vaj
- himalája só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- víz maximum jelzésig
- 100 g totu krém extra
Feltét
- 2 evőkanál parmezán frissen reszelve
- 100 g érlelt sonka csíkokra vágva
- petrezselyemlevél apróra vágva
Hozzávalók
Feltét
|
Elkészítés
- A rókagombát megmossuk,lecsepegtetjük.
- A batátát meghámozzuk és körülbelül 1x1 cm darabokra vágjuk.
- A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.
- A leves hozzávalóit a Totu krém extra kivételével a Vegital növényi italkészítő gép tartályába rakjuk és felöntjük a maximum jelzésig.
- Elindítjuk a Cream Soup, Krémleves programot
- Ha lejárt a program kiveszünk egy picit a levesből és elkeverjük benne a Totu krém extrát, a reszelt parmezánt, majd vissza öntjük a gép tartályába. Elindítjuk Juice programot.
- Tálaláskor a forró levest megszórjuk a sonkával,aprított petrezselyemmel.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)
Te is szeretnél ilyen finom levest főzni? Kattints IDE!