Rókagomba krémleves parmezánnal és sonkával
Recept nyomtatása
Nagyon finom, intenzíven gombás, kellemesen krémes leves mely bármely ebédnél megállja a helyét.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Rókagomba krémleves parmezánnal és sonkával
Recept nyomtatása
Nagyon finom, intenzíven gombás, kellemesen krémes leves mely bármely ebédnél megállja a helyét.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Feltét
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A rókagombát megmossuk,lecsepegtetjük.
  2. A batátát meghámozzuk és körülbelül 1×1 cm darabokra vágjuk.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.
  4. A leves hozzávalóit a Totu krém extra kivételével a Vegital növényi italkészítő gép tartályába rakjuk és felöntjük a maximum jelzésig.
  5. Elindítjuk a Cream Soup, Krémleves programot
  6. Ha lejárt a program kiveszünk egy picit a levesből és elkeverjük benne a Totu krém extrát, a reszelt parmezánt, majd vissza öntjük a gép tartályába. Elindítjuk Juice programot.
  7. Tálaláskor a forró levest megszórjuk a sonkával,aprított petrezselyemmel.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is szeretnél ilyen finom levest főzni? Kattints IDE!