Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
Leves
- 800 g paradicsom lehet konzerv, vagy friss
- 2 db vöröshagyma nagyobb fej
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál kókuszzsír
- friss fűszernövény ízlés szerint rozmaring, bazsalikom, oregánó
- 2 dl kókusztejszín vagy más növényi tejszínhelyettesítő
- víz vagy leves alaplé a maximum jelzésig
Feltét
- mozarella sajt vagy parmezán, opcionális
- bazsalikom
Hozzávalók
Leves
Feltét
|
Elkészítés
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a krémleves programot.
- Miután elkészült 2 dl kókusztejszínt (bármilyen növényi "tejszín", totutej) adunk hozzá. Ezt a Juice programon össze lehet mixelni.
- A kész levest megszórhatjuk bazsalikommal, mozarella golyókkal gazdagíthatjuk.
Megjegyzés
Ettberger-Kersánszki Gabriella receptje