Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 250 g morzsolt kukorica friss, mélyhűtött, vagy konzerv
- 30 g eritrit
- 1 kiskanál fahéj
- 250 ml rizs ital készülhet kókusztejjel is
- 2 cm vanília rúd
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: krémleves, cream soup, vagy kukorica ital, corn juice
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- Tipp: Az ital készülhet kókusztejjel is. Ebben az esetben víz helyett is kókusztejet használjunk.
Megjegyzés
Kíváncsi vagy mivel főztük? Kattints IDE!