Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 285 g kukorica (főtt, vagy konzerv)
- 40 g sárgarépa
- 20 g fehérrépa
- 30 g rizs
- 1 mokkáskanál őrölt bors
- 2 teáskanál ételízesítő
- 1 teáskanál himalája só
- 1 evőkanál Olajessimo
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
- Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
- A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
- A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.