Kukorica krémleves 1.
Recept nyomtatása
Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Kukorica krémleves 1.
Recept nyomtatása
Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
30
perc
Hozzávalók
285
g
kukorica
(főtt, vagy konzerv)
40
g
sárgarépa
20
g
fehérrépa
30
g
rizs
1
mokkáskanál
őrölt bors
2
teáskanál
ételízesítő
1
teáskanál
himalája só
1
evőkanál
Olajessimo
víz
a maximum jelzésig
Mennyiség:
l
Elkészítés
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.