Körtés-karamellás keksztorta
Recept nyomtatása
Sütés nélküli ízletes torta, ami nemcsak kinézetével, de fantasztikus ízével is elkápráztat minket.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 1-2 óra
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 1-2 óra
Körtés-karamellás keksztorta
Recept nyomtatása
Sütés nélküli ízletes torta, ami nemcsak kinézetével, de fantasztikus ízével is elkápráztat minket.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 1-2 óra
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 1-2 óra
Hozzávalók
Krém hozzávalói:
Kekszes réteg hozzávalói:
Díszítés:
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A krém hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Soymilk funkciót. A program lejárta után 2 púpos evőkanál agar-agart Juice programmal belekeverünk.
  2. Amíg a krém készül, ledarálunk 160 gramm kekszet és olvasztunk 60 gramm kakaóvaj pasztillát, majd összekeverjük. A tortaforma aljába simítjuk és lenyomkodjuk.
  3. A kész krémet a kekszrétegre adagoljuk.
  4. Fél óra pihentetés után a tetejét körtével, szárított rózsaszirommal és karamellizált kókuszvirágcukorral díszítjük. Érdemes hűtőben pihentetni pár órát.
Megjegyzés

K.H.Petra receptje-nyári receptverseny

Te is szeretnél ilyen finom krémet készíteni a süteményeidhez? Kattints IDE!