Kókusztej feltunningolva
Recept nyomtatása
Ez a kókusztej azért különleges, mert kollagén peptidet tartalmaz. Az emésztést már alig igénylő kollagén peptid segítheti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. A hozzá adott kókusz fehérje pedig kiválóan növeli a tejhelyettesítő ital egyébként alacsony fehérje tartalmát, ezért érdemes hozzáadni 1-2 evőkanállal.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Kókusztej feltunningolva
Recept nyomtatása
Ez a kókusztej azért különleges, mert kollagén peptidet tartalmaz. Az emésztést már alig igénylő kollagén peptid segítheti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. A hozzá adott kókusz fehérje pedig kiválóan növeli a tejhelyettesítő ital egyébként alacsony fehérje tartalmát, ezért érdemes hozzáadni 1-2 evőkanállal.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk”, “five grain”
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A szűrleményből készülhet ízletes desszert, sütemény, de akár kókuszliszt is.
  5. A kókusztejre jellemző, hogy állás közben a kókuszzsír elválik a folyadéktól, ezért fogyasztás előtt érdemes összerázni.
Megjegyzés

Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!