
A növényi alapú tejhelyettesítő italok általában kevés fehérjét tartalmaznak, így annak pótlására kiváló lehet napi 2 x 10 g (2 x 1 púpozott evőkanál) kollagén peptid. Mivel íztelennek mondható, ezért a növényi tejhelyettesítőkbe bátran belekeverhetjük a napi adagunkat, a fermentálásra váró, és egyéb célra használatos tejszín helyettesítőknek pedig kötelező eleme a kollagén, nem csak szervezetünk számára hasznos, de remekül sűríti is a „tejszínt”. Ezeken túl is bármilyen folyadékba belekeverhető, akár forró levesbe, krémlevesekbe, teába, turmixokba is. Adhatunk hozzá müzlit, gyümölcsöket, egyéb ízesítőket, egészséges és finom ételt, italt kapunk végeredményül.
https://www.vegital.hu/index.php?route=product/list&keyword=kollag%C3%A9n%20peptid&description=0