Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 140 g póréhagyma
- 2 db vöröshagyma nagyobb méretű
- 4 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 3 evőkanál kacsazsír
- 40 g paleo margarin /ghee, lehget hagymás, vagy zöld fűszeres
- 840 ml csirke alaplé lehet marha alaplé, vagy zöldségalaplé is
- 1,5 mokkáskanál konjac liszt opcionális
- 4 szelet paleo kenyér pirítva
- 40-50 g chedar sajt reszelve, opcionális
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hagymákat megpucoljuk, és apróra metéljük.
- A hozzávalókat a konjac liszt, a margarin /ghee kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
- Kiválasztjuk a Smooth Soup funkciót és elindítjuk a programot.
- Ha lejárt, egy merőkanálnyit kiveszünk a levesből, csomómentesre keverjük a konjac liszttel és a margarinnal, majd hozzáöntjük a leveshez.
- A kenyeret grill sütőben megpirítjuk majd a reszelt sajtot ráolvasztjuk.
- A francia hagymalevest, sajtos pirítóssal tálaljuk.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)
Te is szeretnél ilyen finom levest főzni? Kattints IDE!