2,5 dl langyos földimogyoró italban elkeverjük és feloldjuk a kókuszvirágcukrot, majd hozzáadunk 50 g chia magot.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk és hozzá keverjük a maradék “földimogyorótejhez”. A csokis italhoz adjuk a chia mag másik felét.
Körülbelül egy órára hűtőbe tesszük, hogy a chia mag kicsit megszívja magát.
Félidőben átkeverjük.
2 db banánt felszeletelünk.
A hűtőből kivéve kicsit átkeverjük a már megduzzadt magokat és szépen egymásra rétegezzük őket. Minden chia mag rétegre egy banános kerülljön.
Alulra tehetünk szűrleményt is, ami visszamaradt a “tejfőzésből”.
A puding tetejét megszórhatjuk magvakkal, kókuszreszelékkel, csokidarabkákkal. Pár órára, vagy egy éjszakára tegyük hűtőbe.