A káposztaleves diéta nem új keletű. Mi nem magára a levessel való fogyókúrázásra helyezzük a hangsúlyt, inkább egészséges mivoltára.
Jótékony hatása abban rejlik, hogy szénhidrát tartalma alacsony, míg a benne lévő zöldségek, segítik anyagcserénk működését.
Emellett rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal töltik fel szervezetünket.
Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 150 g káposzta
- 50 g sárgarépa
- 100 g krumpli
- 30 g zeller
- 1 kiskanál himalája só (ízlés szerint)
- 1 mokkáskanál ételízesítő
- 1 késhegynyi őrölt feketebors
- 1 késhegynyi őrölt babérlevél
- 1 db közepes vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Főként a káposztánál fontos, hogy minél kisebb szeletkék legyenek, hogy ne tudja a készülék felcsavarni őket.
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cream Soup/Krémleves programot.
- A forró levest tálalhatjuk növényi "tejföllel", pirított magvakkal.