Fermentált retek
Recept nyomtatása
Fermentálás során a retek kicsit megpuhul, színe halvány rózsaszínű lesz. Főétel mellé savanyúságként is isteni, de egy reggeli mellett is megállja a helyét. Emésztőrendszerünkre is jó hatással lehet.
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
28 óra
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
28 óra
Fermentált retek
Recept nyomtatása
Fermentálás során a retek kicsit megpuhul, színe halvány rózsaszínű lesz. Főétel mellé savanyúságként is isteni, de egy reggeli mellett is megállja a helyét. Emésztőrendszerünkre is jó hatással lehet.
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
28 óra
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
28 óra
Hozzávalók
Felöntőlé
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A zöldségeket és a fűszereket összekeverjük és a Vegital fermentáló tartályába tesszük.
  2. Elkészítjük a felöntőlevet és a zöldségekhez adjuk, majd hozzáöntünk még annyi vizet, hogy elfedje őket.
  3. Nyomjuk meg gyorsan egymás után kétszer a start gombot, válasszuk ki ugyancsak kétszeri megnyomással a Kimchi programot, 28 óra, nyomjuk meg a Cooling (hűtés) gombot is és már indul is.
Megjegyzés

TIPP: Ízlés szerint adhatunk hozzá lila hagymát is.

Te is szeretnél ilyen finom erjesztett savanyúságot készíteni? Kattints IDE!