Fermentált káposzta birsalmával
Recept nyomtatása
Fermentált káposzta birsalmával
Hasonló összetétellel készül mint a régi idők hordós káposztája. Fogyaszthatjuk savanyúságként, de immunrendszerünk erősítésére is, mert tele van vitaminokkal.
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 36 óra
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 36 óra
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hozzávalókat összekeverjük és a Vegital fermentáló tartályába tesszük.
  2. A káposztás keverékre annyi vizet öntünk, hogy elfedje.
  3. Elindítjuk a Kimchi programot és 36 órára állítjuk.
  4. Ha lejárt a program üvegbe tesszük és hűtőben tároljuk.
  5. Ezzel az időintervallummal egy kellemesen savanyú, de ropogós káposztát kapunk. Amennyiben szeretnénk még savanyúbbra, puhábbra, az időintervallumot magasabbra állíthatjuk.
Megjegyzés

Te is szeretnél ilyen finom erjesztett savanyúságot készíteni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek