Fermentált káposzta birsalmával
Recept nyomtatása
Hasonló összetétellel készül mint a régi idők hordós káposztája. Fogyaszthatjuk savanyúságként, de immunrendszerünk erősítésére is, mert tele van vitaminokkal.
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
36 óra
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
36 óra
Fermentált káposzta birsalmával
Recept nyomtatása
Hasonló összetétellel készül mint a régi idők hordós káposztája. Fogyaszthatjuk savanyúságként, de immunrendszerünk erősítésére is, mert tele van vitaminokkal.
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
36 óra
Mennyiség Előkészítés
4 15 perc
Program idő/főzés
36 óra
Hozzávalók
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A hozzávalókat összekeverjük és a Vegital fermentáló tartályába tesszük.
  2. A káposztás keverékre annyi vizet öntünk, hogy elfedje.
  3. Elindítjuk a Kimchi programot és 36 órára állítjuk.
  4. Ha lejárt a program üvegbe tesszük és hűtőben tároljuk.
  5. Ezzel az időintervallummal egy kellemesen savanyú, de ropogós káposztát kapunk. Amennyiben szeretnénk még savanyúbbra, puhábbra, az időintervallumot magasabbra állíthatjuk.
Megjegyzés

Te is szeretnél ilyen finom erjesztett savanyúságot készíteni? Kattints IDE!