Cukkini krémleves
Recept nyomtatása
Finom vendégváró leves, ami nemcsak ízével kiemelkedő, de igen mutatós is.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
35
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
35
perc
Cukkini krémleves
Recept nyomtatása
Finom vendégváró leves, ami nemcsak ízével kiemelkedő, de igen mutatós is.
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
35
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,3
l
10
perc
Program idő/főzés
35
perc
Hozzávalók
2
db
cukkini
közepes méretű
2
db
sárgarépa
0,5
db
karalábé
2
gerezd
fokhagyma
4
szál
petrezselyemzöld
1
db
burgonya
közepes méretű
3
evőkanál
sörélesztőpehely
1
kávéskanál
só
őrölt bors
ízlés szerint
víz
a maximum jelzésig
kenyér kruton
a tálaláshoz
pár
csepp
tökmagolaj
a tálaláshoz
Mennyiség:
l
Elkészítés
A cukkinit, répát, karalábét, burgonyát meghámozzuk, majd körülbelül 2 cm -es darabkákra vágjuk. Beletesszük a Vegital növényi italkészítő tartályába.
Hozzáadjuk a 2 gerezd fokhagymát, a 4 szál petrezselymet, 3 evőkanál sörélesztőpelyhet, a sót és borsot, majd felöntjük vízzel a maximum jelzésig.
Smooth soup programot indítunk.
Amikor elkészült, fűszeres kenyérkockával, petrezselyemmel és pár csepp tökmagolajjal tálaljuk.
Megjegyzés
G. B. Beáta receptje