Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 500 g birsalma (magház nélkül)
- 150 g eritrit (az édesítő mennyiségét a gyümölcs savanyúsága is befyolásolja)
- 15 g vaníliás eritrit vagy vaníliás cukor
- 1 mokkáskanál fahéj
- 1 csipetnyi szegfűszeg
- 1 csipetnyi só
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A gyümölcsöt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
- Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- A hozzávalókat összeturmixoljuk a Blend, vagy a Juice funkcióval, majd elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
- A leves melegen és hidegen fogyasztva és egyaránt ízletes. Hűlés közben tovább sűrűsödik, másnap mártásként is használható.