Birsalma krémleves
Recept nyomtatása
A birsalma egy vitaminban gazdag, páratlan őszi gyümölcs. Édes-savanyú ízvilágával igazán aromás krémleves főzhető belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Birsalma krémleves
Recept nyomtatása
A birsalma egy vitaminban gazdag, páratlan őszi gyümölcs. Édes-savanyú ízvilágával igazán aromás krémleves főzhető belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A gyümölcsöt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
  2. Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  3. A hozzávalókat összeturmixoljuk a Blend, vagy a Juice funkcióval, majd elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
  4. A leves melegen és hidegen fogyasztva és egyaránt ízletes. Hűlés közben tovább sűrűsödik, másnap mártásként is használható.