Ananászos kókuszfagyi
Recept nyomtatása
A nyári hőségben igazán jól tud esni egy gombóc fagyi, vagy több gombóc. 🙂 Esetleg egy pálcikás jégkrém, ami hidratál és ízével is bearanyozza a napunkat.
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra fagyasztás
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra fagyasztás
Ananászos kókuszfagyi
Recept nyomtatása
A nyári hőségben igazán jól tud esni egy gombóc fagyi, vagy több gombóc. 🙂 Esetleg egy pálcikás jégkrém, ami hidratál és ízével is bearanyozza a napunkat.
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra fagyasztás
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra fagyasztás
Hozzávalók
Fagyialap:
Utólag turmixoljuk:
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A fagyialap hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és először összeturmixoljuk a Blend vagy Juice funkcióval.
  2. Ezután elindítjuk Soymilk/Szárazmag/Dry bean programot.
  3. A program lejárta után a kész alapot beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Ezután visszaöntjük a tartályba és hozzáadjuk a gyümölcsöt és a kókuszkrémet. Elindítjuk a Juice programot.
  5. A kész gyümölcsös fagyialapot 3 módszerrel dolgozhatjuk tovább.
  6. – Fagylatkészítő géppel (1-2 óra, készülékfüggő).
  7. – Mélyhűtőben hűtve. Ebben az esetben dermedésig óránként jól át kell keverni. (kb. 8 óra)
  8. – Jégkrémkészítő formában fagyasztva. (kb. 8 óra)