Rebarbarás eperleves
A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
Elkészítési idő 15 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 l
Alapanyagok
- 300 g eper
- 100 g rebarbara (hámozva)
- 50 g cukor/eritrit
- 8 g vaníliás cukor
- 1 csipetnyi só
- 1,5 dl kesudió "tejszín"
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Cream Soup/Smooth Soup programot.
-
Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.