Go Back
+ servings
Nyomtatás

Rebarbarás eperleves

A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
Elkészítési idő 15 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 l

Alapanyagok

  • 300 g eper
  • 100 g rebarbara (hámozva)
  • 50 g cukor/eritrit
  • 8 g vaníliás cukor
  • 1 csipetnyi
  • 1,5 dl kesudió "tejszín"
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Cream Soup/Smooth Soup programot.
  3. Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.