Rebarbaraleves

A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
perc15 minutes
perc30 minutes
Összesen 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 l

Hozzávalók
 

  • 150 g rebarbara (hámozva)
  • 70 g cukor/eritrit
  • 1 csipetnyi
  • 2 dl kesudió "tejszín"
  • 1-2 csepp citromlé
  • 20 g tápióka keményítő
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Cream Soup programot.
  • Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek