A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
percElőkészítési idő 15 perc perc
percFőzési idő 30 perc perc
Összesen 45 perc perc
Mennyiség/űrtartalom: 1 l
Hozzávalók
- 150 g rebarbara (hámozva)
- 70 g cukor/eritrit
- 1 csipetnyi só
- 2 dl kesudió "tejszín"
- 1-2 csepp citromlé
- 20 g tápióka keményítő
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Cream Soup programot.
- Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.

