Go Back
+ servings
Nyomtatás

Rebarbaraleves

A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
Elkészítési idő 15 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 l

Alapanyagok

  • 150 g rebarbara (hámozva)
  • 70 g cukor/eritrit
  • 1 csipetnyi
  • 2 dl kesudió "tejszín"
  • 1-2 csepp citromlé
  • 20 g tápióka keményítő
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Cream Soup programot.
  3. Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.