Go Back
+ servings
Print

Rebarbaraleves

A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1 l

Ingredients

  • 150 g rebarbara (hámozva)
  • 70 g cukor/eritrit
  • 1 csipetnyi
  • 2 dl kesudió "tejszín"
  • 1-2 csepp citromlé
  • 20 g tápióka keményítő
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Cream Soup programot.
  • Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.