Őszibarackos gyümölcsital
Az egyik legfinomabb gyümölcslé őszibarackkal, banánnal és almával.
Melegen levesként, hidegen frissítő üdítőként tudjátok fogyasztani.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 300 g őszibarack
- 100 g alma
- 50 g eritrit
- 1 g só
- 100 g banán (utólag turmixoljuk a kész italhoz)
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
-
Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
-
Ha lejárt a program hozzáturmixoljuk a banánt, aminek mennyisége ízlés szerint változtatható.
-
Melegen is nagyon finom, de behűtve az igazi.