Nyomtatás
Őszibarackos gyümölcsital
Az egyik legfinomabb gyümölcslé őszibarackkal, banánnal és almával.
Melegen levesként, hidegen frissítő üdítőként tudjátok fogyasztani.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
-
300
g
őszibarack
-
100
g
alma
-
50
g
eritrit
-
1
g
só
-
100
g
banán
(utólag turmixoljuk a kész italhoz)
-
víz
a maximum jelzésig
-
A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
-
Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
-
Ha lejárt a program hozzáturmixoljuk a banánt, aminek mennyisége ízlés szerint változtatható.
-
Melegen is nagyon finom, de behűtve az igazi.