Go Back
+ servings
Nyomtatás

Őszibarackos gyümölcsital

Az egyik legfinomabb gyümölcslé őszibarackkal, banánnal és almával. Melegen levesként, hidegen frissítő üdítőként tudjátok fogyasztani.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 300 g őszibarack
  • 100 g alma
  • 50 g eritrit
  • 1 g
  • 100 g banán (utólag turmixoljuk a kész italhoz)
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
  2. Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  3. Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
  4. Ha lejárt a program hozzáturmixoljuk a banánt, aminek mennyisége ízlés szerint változtatható.
  5. Melegen is nagyon finom, de behűtve az igazi.