Go Back
+ servings
Print

Őszibarackos gyümölcsital

Az egyik legfinomabb gyümölcslé őszibarackkal, banánnal és almával. Melegen levesként, hidegen frissítő üdítőként tudjátok fogyasztani.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 1.3 l

Ingredients

  • 300 g őszibarack
  • 100 g alma
  • 50 g eritrit
  • 1 g
  • 100 g banán (utólag turmixoljuk a kész italhoz)
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
  • Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
  • Ha lejárt a program hozzáturmixoljuk a banánt, aminek mennyisége ízlés szerint változtatható.
  • Melegen is nagyon finom, de behűtve az igazi.