Olasz paradicsomleves

Paradicsom, friss fűszerek, bazsalikom, rozmaring, oregánó. Ha valakit megkérdeznénk, mit készítene belőle, biztosan valamilyen olasz ételt említene. Mi egy ízletes, laktató paradicsomlevest főztünk.
perc10 minutes
perc30 minutes
Összesen 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 liter

Hozzávalók
 

Leves

  • 800 g paradicsom lehet konzerv, vagy friss
  • 2 db vöröshagyma nagyobb fej
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • friss fűszernövény ízlés szerint rozmaring, bazsalikom, oregánó
  • 2 dl kókusztejszín vagy más növényi tejszínhelyettesítő
  • víz vagy leves alaplé a maximum jelzésig

Feltét

  • mozarella sajt vagy parmezán, opcionális
  • bazsalikom

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a krémleves programot.
  • Miután elkészült 2 dl kókusztejszínt (bármilyen növényi "tejszín", totutej) adunk hozzá. Ezt a Juice programon össze lehet mixelni.
  • A kész levest megszórhatjuk bazsalikommal, mozarella golyókkal gazdagíthatjuk.

További információk

Ettberger-Kersánszki Gabriella receptje
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek