Go Back
+ servings
Print

Olasz paradicsomleves

Paradicsom, friss fűszerek, bazsalikom, rozmaring, oregánó. Ha valakit megkérdeznénk, mit készítene belőle, biztosan valamilyen olasz ételt említene. Mi egy ízletes, laktató paradicsomlevest főztünk.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.8 liter

Ingredients

Leves

  • 800 g paradicsom lehet konzerv, vagy friss
  • 2 db vöröshagyma nagyobb fej
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • friss fűszernövény ízlés szerint rozmaring, bazsalikom, oregánó
  • 2 dl kókusztejszín vagy más növényi tejszínhelyettesítő
  • víz vagy leves alaplé a maximum jelzésig

Feltét

  • mozarella sajt vagy parmezán, opcionális
  • bazsalikom

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a krémleves programot.
  • Miután elkészült 2 dl kókusztejszínt (bármilyen növényi "tejszín", totutej) adunk hozzá. Ezt a Juice programon össze lehet mixelni.
  • A kész levest megszórhatjuk bazsalikommal, mozarella golyókkal gazdagíthatjuk.

Notes

Ettberger-Kersánszki Gabriella receptje