Paradicsom, friss fűszerek, bazsalikom, rozmaring, oregánó. Ha valakit megkérdeznénk, mit készítene belőle, biztosan valamilyen olasz ételt említene. Mi egy ízletes, laktató paradicsomlevest főztünk.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő40minutes
Mennyiség/űrtartalom1.8liter
Alapanyagok
Leves
800gparadicsomlehet konzerv, vagy friss
2dbvöröshagymanagyobb fej
3gerezdfokhagyma
1evőkanálkókuszzsír
friss fűszernövényízlés szerint rozmaring, bazsalikom, oregánó
2dlkókusztejszínvagy más növényi tejszínhelyettesítő
vízvagy leves alaplé a maximum jelzésig
Feltét
mozarella sajtvagy parmezán, opcionális
bazsalikom
Így készítsd!
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a krémleves programot.
Miután elkészült 2 dl kókusztejszínt (bármilyen növényi "tejszín", totutej) adunk hozzá. Ezt a Juice programon össze lehet mixelni.
A kész levest megszórhatjuk bazsalikommal, mozarella golyókkal gazdagíthatjuk.