Narancsos mangókrémleves

Narancsos mangókrémleves

Egzotikus ízvilágú finom leves, ami akár melegben hűsítő desszertként fogyasztva, de langyosan, frissen elkészülve is nagyon ízletes.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 350 g mangó
  • 65 g kókuszvirágcukor vagy eritrit
  • 20 g rizs (sűrítő, opcionális, elhagyható)
  • 130 g banán (utólag turmixoljuk a levesbe)
  • 1 db vaníliarúd
  • 1 teáskanál reszelt narancshéj
  • 400 ml kókusztej
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük a banán kivételével.
  2. Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
  3. A turmixolás után a Krémleves/Cream soup gombot nyomjuk meg.
  4. A program lejárta után adjuk hozzá a feldarabolt banánt és ismét indítsuk el a Blend vagy Fruit Juice programot.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek