Narancsos mangókrémleves
Egzotikus ízvilágú finom leves, ami akár melegben hűsítő desszertként fogyasztva, de langyosan, frissen elkészülve is nagyon ízletes.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 350 g mangó
- 65 g kókuszvirágcukor vagy eritrit
- 20 g rizs (sűrítő, opcionális, elhagyható)
- 130 g banán (utólag turmixoljuk a levesbe)
- 1 db vaníliarúd
- 1 teáskanál reszelt narancshéj
- 400 ml kókusztej
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük a banán kivételével.
-
Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
-
A turmixolás után a Krémleves/Cream soup gombot nyomjuk meg.
-
A program lejárta után adjuk hozzá a feldarabolt banánt és ismét indítsuk el a Blend vagy Fruit Juice programot.