Nyomtatás
Narancsos mangókrémleves
Egzotikus ízvilágú finom leves, ami akár melegben hűsítő desszertként fogyasztva, de langyosan, frissen elkészülve is nagyon ízletes.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
-
350
g
mangó
-
65
g
kókuszvirágcukor
vagy eritrit
-
20
g
rizs
(sűrítő, opcionális, elhagyható)
-
130
g
banán
(utólag turmixoljuk a levesbe)
-
1
db
vaníliarúd
-
1
teáskanál
reszelt narancshéj
-
400
ml
kókusztej
-
víz
a maximum jelzésig
-
A feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük a banán kivételével.
-
Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
-
A turmixolás után a Krémleves/Cream soup gombot nyomjuk meg.
-
A program lejárta után adjuk hozzá a feldarabolt banánt és ismét indítsuk el a Blend vagy Fruit Juice programot.